Afgelopen donderdag was de officiële lancering van de Signalenwijzer. En dat is een prachtig feest geworden.
Mevr. Tea Hol van de Landelijke Vereniging Aandachtsfunctionarissen Kindermishandeling (LVAK) en dhr. Niko Persoon, bestuurder bij Zaan Primair hebben de eerste exemplaren in ontvangst genomen. Een mooi moment voor Nico den Dulk van Spelpartners en Ted Kloosterboer van Praat.
Zij hebben de Signalenwijzer ontwikkeld. Waar Praat eerst de opdrachtgever was, is tijdens het hele ontwikkelproces de Signalenwijzer een gezamenlijk product geworden. Dat op zich is al bijzonder, en dat maakte ook de feestelijke lancering bijzonder.

Veel van de genodigden zijn gekomen, en we zijn nog helemaal onder de indruk van alle complimenten en het enthousiasme waarmee de Signalenwijzer door de professionals is ontvangen.
En we zijn onder de indruk van alle  hulp die we hebben gehad bij de organisatie van ons feest.

Want……..dankzij de hulp van Loods 6 konden we ons feest op een geweldige locatie vieren; we mochten de prachtige Bagagehal gebruiken om onze gasten te ontvangen en het spel te presenteren.
En dankzij Marije Gubbels, die vol enthousiasme de rol van presentator op zich nam, werden alle onderdelen van het programma vakkundig aan elkaar gepraat.
Dankzij Suzanne Kuik, die een mooie presentatie hield over het belang van signaleren.
Dankzij de catering van Vele Gangen waren er heerlijke hapjes en drankjes.
Dankzij de praktische en gestructureerde hulp van Vereena Schoonen, die via Impact Matters ons team kwam versterken, is het ons gelukt om een prachtig programma samen te stellen, en was alles tot in de puntjes verzorgd.
En dankzij de prachtig gezongen nummers van het zangkwartet Kobalt werd de middag onvergetelijk.

We danken Anja, Quirina, Richard, Jannie en iedereen die ons geholpen heeft tijdens deze fantastische lancering.

De lancering was het voorlopige eindpunt van de ontwikkeling van de Signalenwijzer (al bruisen we alweer van de ideeen om dit hulpmiddel nog uit te breiden). Maar vooral was de lancering het startpunt om de Signalenwijzer onder de aandacht te brengen van professionals en vrijwilligers.
De komende tijd gaan we daar hard mee aan de slag.

Als je interesse hebt in dit praktische hulpmiddel dan kan je deze bestelling via deze link: https://www.spelpartnershop.nl/winkel/jeugd-opvoeding-jeugdzorg/signalenwijzer-gesprekstool-kindermishandeling/
Voor meer informatie of voor een workshop met de Signalenwijzer neem dan contact op met Praat; contact@praat.brandformers.nl