De Signalenwijzer is het laagdrempelige trainingsspel wat ontwikkeld is door Stichting Praat in samenwerking met Spelpartners.
Dit spel helpt om op een speelse manier met elkaar in gesprek te gaan over het signaleren van kindermishandeling. En dat gesprek is belangrijk, want door met elkaar in gesprek te gaan wordt het signaleren van kindermishandeling, of beter gezegd het signaleren van dat er ‘iets’ niet lekker gaat bij een kind, echt teamwork.

We hebben de afgelopen jaren heel hard aan de ontwikkeling van de Signalenwijzer gewerkt, en vorig jaar november hebben we een proefversie uitgegeven. Met de feedback die we toen hebben gekregen  hebben we de Signalenwijzer in het afgelopen jaar nog weer kunnen verbeteren.
Van de zomer zijn we een crowdfunding gestart op het platform Voor de Kunst, en met de hulp van meer dan 100 donateurs, is het ons gelukt om voldoende middelen bij elkaar te krijgen om de Signalenwijzer te laten produceren.

Nico den Dulk van Spelpartners en Ted Kloosterboer van Praat zijn ontzettend trots op de Signalenwijzer, en willen graag vieren dat dit trainingsspel er is.
Dat gaan we doen we op donderdag 8 november, van 17.00 tot 19.00,
in de Bagagehal van Loods 6,
KNSMlaan 189, 1019 LC Amsterdam.

Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met de Signalenwijzer en om dit feestje met ons te vieren.

Klik hier voor meer informatie over de feestelijke lancering van de Signalenwijzer.
Wilt u de Signalenwijzer bestellen? In de webshop van Spelpartners kunt u de Signalenwijzer bestellen, klik hier om naar de webshop te gaan.