Het is eindelijk zover, de Signalenwijzer is klaar om geproduceerd te worden, en alle bestanden liggen nu bij de drukker. We weten de precieze datum nog niet, maar over ongeveer twee weken zijn de 1000 Signalenwijzers klaar.

Nico en ik hebben nog een keer alle teksten gecontroleerd, op inhoud en op taal gebruik. En daarbij hebben we hulp gekregen van één van onze donateurs, namelijk Helma uit Maastricht. We zijn haar heel dankbaar voor haar op- en aanmerkingen en haar suggesties voor verbeteringen.

Nadat de kaarten klaar waren, heeft Nico nog hard gewerkt aan het ontwerp van de doos. Zowel de binnenkant als de buitenkant. We willen namelijk dat alle kaarten en toebehoren netjes in de doos kunnen worden opgeborgen, klaar voor gebruik!, en daarvoor is een doordacht binnenwerk nodig. En dat is er nu.

En misschien nog belangrijker, de buitenkant van de doos. Zowel de deksel als de doos zelf zijn ‘af’. En Nico en ik zijn super trots op het resultaat.

En nu…………………….. is het even afwachten tot de productie is voltooid. Zodra dat moment daar is, laten we weer van ons horen.