Afgelopen week zijn we de 50% gepasseerd, en de teller voor de crowdfundingscampage voor de Signalenwijzer staat op nu € 3.125,–!
Dat is geweldig, en we zijn alle gulle gevers ontzettend dankbaar voor hun gift. En ook voor alle prachtige berichten die men achterlaat. In die berichten laten mensen weten hoe belangrijk zij vinden dat de Signalenwijzer geproduceerd wordt, en waarin mensen ook hun waardering uitspreken voor het werk wat we doen. Als je die reacties wilt lezen, kijk dan op https://www.voordekunst.nl/projecten/6985-signalenwijzer-stichting-praat-1
Dit is ook de plek waar je, als je dat wilt, een donatie kunt doen.

Want we hebben nog steeds jullie hulp nodig om de 100% te halen. Pas dan kunnen we de productie starten. En helpen kan op twee manieren: 1. Door een donatie te doen, en dat kan al vanaf € 10,–. En je kunt kiezen om te geven zónder dat je er iets voor terug krijgt, maar je kunt ook kiezen om een donatie te doen mét een tegenprestatie. En hoe hoger het bedrag wat je doneert, hoe groter onze tegenprestatie!
De tweede manier waarop je ons kunt helpen is door de campagne in je eigen netwerk te delen. Zo bereiken we gewoon veel meer mensen, én ook niet onbelangrijk zo raken meer op de hoogte van dit hulpmiddel.
Waarom we de Signalenwijzer hebben ontwikkeld, en hoe het werkt kan je allemaal lezen op https://praat.brandformers.nl/signalenwijzer/. Belangrijk om te weten is dat de Signalenwijzer een hulpmiddel is om met elkaar in gesprek te gaan over het signaleren van kindermishandeling.