In de vijf afleveringen van de podcast-serie ‘Aangeraakt’ gaan Simone Mark (Centrum Pedagogisch Contact) en Ted Kloosterboer (Stichting Praat) op onderzoek naar de vraag hoe je elkaar kan aanraken op een manier die voor beide prettig voelt. Wij praten met o.a. Dirk de Wachter, Karin Bloemen, Alex Otten, Ronald Heidanus, Carm Barten.

Op het CPC Congres 2022 – Recht van Spreken, op zaterdag 6 april, is met trots de eerste aflevering gepresenteerd van onze Podcast ‘Aangeraakt’. De postcast-serie is samen met Simone Mark (Centrum Pedagogisch Contact) gemaakt en werd gelanceerd door presentator Peter Heerschop.

Klik hier om de afleveringen te beluisteren.

Wat is ‘gezond’ of ‘goed’ aanraken en wie bepaalt dat eigenlijk? Ted Kloosterboer van Stichting Praat over Kindermishandeling en Simone Mark van het Centrum Pedagogisch Contact zijn specialisten op het gebied van aanraken. Ze zijn beide overtuigd van het belang van goede aanraking van zowel kinderen als volwassenen. Toch is aanraken door recente schandalen en corona een beladen begrip geworden.

Redactie: Jan Peels en Anne-Marie van Oosteren.