STICHTING PRAAT HEEFT JOUW HULP NODIG.

Bestel vooraf de nieuwe editie van de Signalenwijzer en help Stichting Praat

Het is alweer 4 jaar geleden dat we de Signalenwijzer lanceerden! Het was heel spannend: zouden we die pallets met spellen wel verkopen? Gelukkig werd de Signalenwijzer enthousiast ontvangen en verkocht: op scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen trainen professionals nu zelf met de Signalenwijzer hoe ze het gesprek over kindermishandeling zonder schroom kunnen voeren.

Inmiddels zijn de pallets bijna leeg, en is het tijd voor een tweede, verbeterde editie! Helaas is ook Stichting Praat flink geraakt door de coronacrisis. Onze belangrijkste bron van inkomsten, de trainingen, kwam helemaal stil te liggen. Daarom hebben we jouw hulp nodig.

Nieuwe spellen drukken kost natuurlijk geld, helemaal nu door de oplopende inflatie ook papier- en drukkosten flink gestegen zijn. Het is weer een hele uitdaging om nieuwe spellen voor te financieren.

Terwijl het juist nu zo belangrijk is dat het gesprek over kindermishandeling niet verstomt. Door Corona, inflatie en de energie-crisis staan veel gezinnen onder hoogspanning. We weten dat armoede een van de belangrijkste oorzaken van kindermishandeling is, dus voor veel kinderen wordt het leven nog zwaarder.

Daarom willen we een beroep doen op onze trouwe achterban: Kun jij wel iets missen, dan zou je ons enorm helpen door alvast een nieuwe Signalenwijzer te bestellen. Hoe meer Signalenwijzers we bij voorintekening verkopen hoe makkelijker het voor ons wordt om de drukker te betalen.
Dus keer je spaarpot om, kijk in die ouwe sok of op je slapende spaarrekening en bestel een (of meerdere!) Signalenwijzer(s). Dan krijg je ook nog eens een aantrekkelijke korting.

Wil je ons structureel helpen? Word dan vriend van Praat. Met een maandelijkse bijdrage kunnen wij nog meer kinderen helpen.
En ook met een kleine bijdrage zijn we heel blij!

Kun je wat meer missen? Of wil je wat nalaten voor kwetsbare kinderen? Stichting Praat heeft een IBAN-registratie.
Neem contact op dan vertellen we je in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden.