Welkom bij de Vrienden van Stichting Praat pagina. En wat ontzettend fijn dat je ons steunt bij het uitvoeren van onze missie. Het bespreekbaar maken van kindermishandeling.
We doen dit al jaren uit volle overtuiging, maar we voelen dat de impact van ons werk groter kan en zal zijn wanneer we hierin gesteund worden door een grote vriendengroep. Vrienden die ons financieel steunen, zodat we onze scholingen bijvoorbeeld ook kunnen geven aan organisaties die daar veel minder middelen voor hebben.  En Vuilewasmanifestaties kunnen blijven organiseren. Eén van onze pijlers onder het doorbreken van het taboe.

Maar door onze vriend te worden kunnen we de impact van wat wij doen vergroten. Met elkaar hebben we een luidere stem die opkomt voor kinderen én hun ouders die leven in onveiligheid of geweld.

Wat verwachten we van een vriend?

Vooral dat je een bijdrage levert aan het doorbreken van het zwijgen. Dat je meehelpt, en dat doe je eigenlijk automatisch door je aan ons te verbinden, om het bewust zijn dat kindermishandeling bestaat te vergroten. Dat is nodig om kindermishandeling te kunnen signaleren. En door zo vroeg mogelijk te signaleren kunnen kinderen én hun ouders eerder hulp krijgen.
Daarmee help je om de kindertijd voor kinderen een veilige, warme tijd te laten zijn. Een tijd waarin zij zich kunnen ontwikkelen, kunnen leren, kunnen spelen en vooral onbezorgd kind kunnen zijn.

Wat vragen we van een vriend?

Allereerst dus je betrokkenheid.
Maar daarnaast vragen we ook een financiële bijdrage van € 50,00 per jaar en van bevriende bedrijven en organisaties € 150,00 per jaar.
Door onderstaand formulier in te vullen, machtig je ons om dit bedrag (in termijnen) van je rekening af te schrijven. Als je op (naam knop) klikt kom je automatisch in je eigen, beveiligde bankomgeving, waar je alles veilig kunt regelen.
Wil je geen vriend meer zijn, ook dat kan je gemakkelijk via je eigen bank regelen.

Dank je wel

Namens alle kinderen in Nederland die onze steun ontzettend hard nodig hebben omdat ze geen veilig thuis hebben, wil ik jullie bedanken voor jullie steun en hulp. Dankzij de Vrienden van Stichting Praat blijven we keihard werken om de wereld voor alle kinderen veiliger te maken.